<Back to Projects

Glenmore Park Opal

Calderflower have designed an efficient RACF, maintaining the required room yield and client spatial requirements, within complex site parameters and a protracted negotiation process with Council and Planning Panels.

The building form responds to the sloping site by stepping down the slope to reduce bulk and scale. It also incorporates large setbacks to neighbouring properties (15m) and uses articulated forms and a varied palette of building materials to deal with building character. The parking has been located on-grade to reduce the cost of excavation and is located to minimise impact on the neighbouring properties.

  • 142 beds
  • Design Development

Our team are ready to bring your vision to life through a collaborative and innovative design process. Get in touch to get started.

Leave us an enquiry